Despre Doctor Stanciu


Dr. Adrian Stanciu

  • Se spune ca Dumnezeu lucreaza prin oameni.

Pediatrii, medicii care salveaza copii sunt adevarati reparatori de ingeri. Dl. Dr. Adian Stanciu este cel care, pe linga faptul ca se zice ca cel putin jumatate din copiii din Bucuresti au fost macar o data in cabinetul dumnealui, este si mentorul altor reparatori de ingeri – precum Catalin Cirstoveanu, Ruxandra Vidlescu si altii.

Mutumim ca existati!

 

Liana Stanciu

 

 

  • Il apreciez la superlativ pe Dr. Adrian Stanciu pentru dedicatia si implicarea cu care consulta si trateaza mii si mii de copii, reconfirmand mereu, fara exceptie, atributele domniei sale de profesionist desavarsit, de diagnostician cu har.

 

Cristina Altangiu – Avocat

 

 

  • Pe drumul vietii mele de mama a doi copiii, am intanlit un OM exceptional, un profesionist desavarsit, un medic care mi-a adus linistea si bucuria la finalul fiecarei probleme de sanatate  cu care i-am trecut pragul cabinetului. Pentru ca nu am gasit un cuvant care sa exprime sentimentele pe care eu si copii mei le purtam in suflet, ne intoarcem cu incredere la banalul: Multumim, Dr. Stanciu!!!

 

Laura de Alvare – Avocat

 

 

  • Imi este foarte greu sa scriu in doar cateva randuri ceea ce inseamna pentru mine Dr. Stanciu. L-am intalnit intr-un moment in care “umblam” pe la usile multor medici pediatri…, in speranta infirmarii unui diagnostic nemilos, pus cu multa usurinta baietelului meu, atunci de numai 2 ani si jumatate. Dansul mi-a readus linistea sufleteasca. De atunci, asa cum ii spune baiatul meu, acum in varsta de 9 ani, a ramas pentru noi “Domnul Doctor”, un OM si un medic extraordinar. Multe vizite i-am facut in acesti ani domnului doctor, mai sensibili fiind (am capatat si un soi de dependenta, asta intre noi fie vorba …), dar de fiecare data am mers si am plecat de la dansul cu sufletul linistit, stiind, ca si Mihnea, ca “domnul doctor ne va face bine”. Si ne-a facut, de fiecare data!

 

Mirela C. Radu – Avocat

 

 

  • Timp de 12 ani pentru copilul meu cel mare si 5 ani pentru cel mic, am ascultat sfaturile domnului Dr. Stanciu si le voi asculta in continuare, deoarece este persoana in care am deplina incredere in ceea ce priveste sanatatea copiilor mei. Il respect pentru daruirea cu care se dedica sanatatii copiilor nostri si pentru zambetul cu care intampina fiecare micut. Este un medic inzestrat cu un har deosebit in a recunoaste orice simptom si a-l trata corect, iar pentru noi este, in acelasi timp, si un om special. Domnul doctor Stanciu merita toate aplauzele noastre.

 

Marinela Frangulea – Mama a doi copii minunati, crescuti dupa sfaturile domnului Dr. Stanciu 

 

 

  • Domnul Dr. Adrian Stanciu isi face meseria cu dragoste si respect pentru copii.

 

Simona Oprica  – Expert contabil

 

 

  • Domnul Dr. Adrian Stanciu este medicul de suflet al familiei mele de 19 ani incoace; ne cunoastem de cand lucra la Spitalul din Fetesti. Copilul meu a crescut sub indrumarea si grija dumnealui, iar intreaga noastra familie se increde total in sfatul nepretuit al domnului doctor. Stiu ca ii pasa de fiecare copil bolnav pe care il consulta, ca isi face meseria nu numai cu constiinciozitate, ci si cu o daruire impinsa pana la sacrificiu, mai stiu ca in fiecare zi de Miercuri domnul Dr. Stanciu aloca timp pentru a transmite generatiilor mai tinere experienta si cunostintele dumnealui. Pentru intreaga mea familie, acest OM minunat este mai mult decat un doctor, este un mare prieten.

 

Paul Bucur – Mecanic auto

 

  • Au fost momente in viata mea cand toate sperantele mele s-au legat de Dr. Adrian Stanciu. Cred ca orice mama intelege exact cat de covarsitor-de-mult inseamna acest lucru. Pentru mine, a avea incredere deplina in medicul care imi ingrijeste copilul, este un sentiment valoros, un mare privilegiu. Eu si sotul meu il pretuim enorm pe Dr. Adrian Stanciu pentru profesionalismul dumnealui, pentru talentul sau de excelent diagnostician, pentru seriozitatea pe care a dovedit-o intotdeauna. Il recomandam cu toata increderea si cu multa caldura oricarui parinte, dar mai cu seama parintilor disperati, ingrijorati de intarzierea aflarii unui diagnostic corect pentru copilul lor (si a tratamentului corelativ).

 

Carmen David