Donatii Persoane Juridice

Stimati parteneri,

Incepand cu anul: 2004 Codul Fiscal prevede facilitatea prin care companiile au optiunea de a redirectiona 20% din impozitul pe profit catre proiecte dezvoltate de catre organizatiile non profit. (Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul 4, litera p)

Desi pentru firme, aceasta facilitate nu presupune costuri ci doar impartirea impozitului intre o asociatie/fundatie (20%) si bugetul de stat (80%), foarte putine firme folosesc aceasta prevedere.

Va invitam sa sustineti proiectele asociatiei noastre uzand fara nici un fel de costuri aditionale de dreptul conferit prin lege de a redirectiona 20% din impozitul pe profit.

Sponsorizarea este o cheltuiala nedeductibila dar NU I se aplica impozit de 16%. SPONSORIZAREA ESTE TOTAL DEDUCTIBILĂ DIN IMPOZIT, DACĂ SE INCADREAZĂ ÎN LIMITELE IMPUSE DE CODUL FISCAL (să nu fie mai mare 3 ‰ (mie) din Cifra de Afaceri, şi de 20% din impozitul pe profit )

Procedura de donatie:

Descarci contractul de sponsorizare: << Contract Sponsorizare >>

Se completeaza cu datele firmei şi suma care doriti sa o donati.

Se trimite in format WORD pe e-mail la adresa sponsorizare@langatine.org

Contractul se va tiparii in 2 exemplare, se se va semna si stampila de catre noi urmand sa fie trimis cu posta la adresa indicata.

Va rugăm să ne returnati unul dintre exemplarele originale cu ambele semnături şi ştampile

 

 

Va multumim.

 

Cu stima,

 

NOI cei de LANGA TINE

Leave a Reply