Despre noi

Ar trebui sa raspundem aici la intrebarea “Cine suntem noi?”.

Are vreo importanta, pentru un copil bolnav sau pentru un om aflat in nevoie, cine sunt cei care i-au dat o mana de ajutor? Cine sunt acei oameni, care e numele lor, cum arata CV-ul lor, ce probleme sau ce bucurii au acesti oameni? Noi credem ca nu.

Pe de alta parte insa, pentru toate “entitatile” care ne sprijina in demersul nostru, este foarte important sa spunem cine sunt oamenii din spatele acestui proiect. Intelegem ca transparenta confera credibilitate eforturilor noastre intemeiate pe dorinta de a ajuta, si reprezinta garantia pentru buna noastra credinta.

Ne-am gandit sa spunem despre noi in aceasta pagina doar ceea ce credem ca este esential. Daca cineva isi doreste sa afle mai multe detalii despre oricare dintre membrii fondatori ai acestei asociatii, este rugat sa intrebe si ii vom raspunde.

Asadar…, „noi” suntem un grup de prieteni.

Ne cunoastem de multi ani, avem incredere unii in ceilalti, ne respectam. Ne leaga momentele frumoase petrecute impreuna (in ani de munca, vacante, sarbatori sau alte evenimente), dar mai presus de toate acestea, liantul care ne uneste este credinta unitara, impartasita, ca am primit cu totii mult de la viata, ca suntem norocosi (chiar si numai gandindu-ne ca suntem sanatosi, ca avem familii unite, intregi) si ca datoram recunostinta… sortii pentru toate acestea, ca ar fi cinstit sa „dam inapoi”, la randul nostru, ceva bun, valoros.

Am avut de-a lungul timpului initiative comune dar „neorganizate” de a ajuta alti oameni. Si am inteles ca ne iroseam efortul, energia, priceperea, in sensul in care am fi putut sa facem mult mai mult, sa ajutam mai multi oameni, in mod substantial, daca am fi actionat organizat, coerent.

Asa s-a nascut ideea asociatiei LANGA TINE – un proiect fara alta miza decat dorinta noastra de a face bine, oricat de putin. E o poveste simpla, fara nimic spectaculos in ea. La fel cum suntem si noi.

De ce credem cu totii in acest proiect de suflet? O spune, mai jos, fiecare dintre membrii fondatori ai asociatiei.

NOI, cei de LANGA TINE

Maria Zamfirescu


Maria Zamfirescu

As vrea ca toti oamenii sa fie fericiti, sa zambeasca, sa fie sanatosi…

Stefan Zamfirescu


Stiu ca nu putem sa ii ajutam pe toti cei care au nevoie. Dar oricat de putin inseamna mai mult decat nimic

Liliana Zamfirescu


Un suflet poate fi mangaiat si cu o privire, un zambet, o imbratisare dar mai ales cu nesfarsita dragoste.

Sorin Zamfirescu


“Cel mai mare pacat fata de ceilalti nu este sa-i urasti, ci sa fii indiferent; aceasta este esenta lipsei de omenie” – George Bernard Shaw

Viorica Stanciu


Daca fiecare dintre noi ar folosi cinci minute in fiecare zi incercand sa faca viata cuiva putin mai buna ,ganditi-va unde am ajunge!

Vali Stanciu


In viata mea au fost momente de cumpana cand oameni adevarati au fost langa mine. Asta m-a ajutat sa inteleg cat este de important sa fiu si eu Langa Tine atunci cand ai nevoie!

Carmen David


Eu as vrea sa schimb lumea. Proiectul LANGA TINE este una dintre incercari.

Cristi Stanciu


Toti oamenii merita sa traiasca in bucurie! Cu ajutorul tau, pentru unii, bucuria devine realitate.

Viorica Onofrei


Cu oameni din dragoste pentru oameni!

Dan Onofrei


O incercare de a reda speranta pentru cei care au nevoie de EA.

Gabriela Jacodi


Stiu ca doar impreuna putem reusi sa aducem zambetul pe buzele celor aflati in impas.

Claudiu Jacodi


Dorinta de a ajuta si sprijini copiii este motivul care m-a facut sa ma alatur prietenilor mei din organizatia LANGA TINE..

Georgeta Marsanu


LANGA TINE reprezinta daruire, speranta, compasiune, altruism, sustinere.

Constantin Marsanu


M-am implicat in acest proiect din respect pentru indemnul biblic “Să vă ajutaţi (iubiţi) unii pe alţii!”.

Beatrice Oprea


LANGA TINE – O asociatie pentru oameni

Mihai Neacsu


Sa nu uitam sa facem bine!.

Leave a Reply