Misiune

Misiune

Sa faci lucruri bune pentru oamenii de LANGA TINE, pentru oameni pe care de multe ori nici nu-i cunosti, este poate o provocare pentru oricine. Pentru NOI, cei de LANGA TINE, a face bine, a ajuta oricat de putin, a devenit o prioritate in acest moment al vietii noastre.

Suntem oameni dinamici, cu preocupari numeroase si variate, dar impartasim aceeasi dorinta nemarginita de a aduce zambetul pe buzele celor care il asteapta.

Cum folosim resursele asociatiei?

Intreaga noastra activitate se regaseste in cadrul acestui website, toate proiectele in care am fost sau suntem implicati fiind expuse intr-o modalitate transparenta si onesta. Astfel incercam sa argumentam nevoia si dorinta noastra ca si tu sa faci parte dintre cei care sustin activitatea noastra si totodata, explicam in cele mai mici detalii cum am folosit contributiile si ajutoarele pentru care suntem deosebit de recunoscatori.

Daca doresti orice fel de informatii pe care nu le-ai regasit aici, scrie-ne, te rugam, un mail pe adresa: contact@langatine.org sau foloseste formularul de mai jos.

Asteptam cu drag orice parere, sugestie, critica sau incurajare, dar si contributia ta, pentru a reusi impreuna sa facem ceva constructiv pentru oamenii de langa noi.

Alatura-te Asociatiei LANGA TINE si astfel vei zambi si tu pentru ca vei sti ca ai putut ajuta un alt om.

Cu drag si stima,
NOI, cei de LANGA TINE

Leave a Reply